Masina de paine Tefal Pain & Délices PF240, 700 W, 1000 g, 20 programe, Negru/Argintiu

Masina de paine Tefal Pain & Délices PF240, 700 W, 1000 g, 20 programe, Negru/Argintiu este un produs de cailitate ce va pregati cea mai gustoasa paine pentru tine si pentru familia ta.

Aceasta masina de facut paine iti ofera o multime de posibilitati in care sa iti pregatesti felul de paine preferat. Masina de facut paine are in dotare 20 de programe de pregatire a painii.

Castiga timp in bucatarie si petrece mai mult cu cei dragi tie. Prepara acasa propriile produse lactate datorita programelor speciale pentru lactate si accesoriilor pentru iaurt: iaurt, iaurt de baut si branza cottage.

Gateste la tine acasa peparatele preferate: prajituri, gem, paste, aluat pentru pizza, terci si cereale. Funtia de pornire intarziata este d mare ajutor, pentru ca daca vrei ca diminea sa ai paine proaspata la micul dejun.

Inainte de culcare pune in cuva masini de facut paine toate ingredientele si seteaza masina de facut paine ca la ora cand te trezesti sa isi termine programul painea sa fie gata de consum.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Daca vrei sa mai lenevesti in pat poti adauga si functia de pastrare la cald. Aceasta va mentine temperatura painii calda pana cand tu vei lua hotararea ca este timpul pentru micul dejun.

Maisina de facut paine are 10 programe special pentru copt painea, 3 programe pentru lactate cu accesoriu pentru iaurt, 7 alte programe.

Display-ul generos LCD, iti va afisa toate comenzile si functiile care sunt in lucru.

Pentru mai multe detalii depre produs intra aici.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent

10.0/10

PRO

  • Prepari cea mai gustoasa paine.
  • Cuva rezistenta si usor de curatat.
  • Masina de facut paine nu se limiteaza doar la prepararea de paine.
  • Pe timpul cat masina de facut paine lucreaza este foarte silentioasa.
  • Face o pane delicioasa, iti vei aduce aminte de paine facuta de bunica de la tara.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.