Convector electric norvegian marca GLAMOX 15 ET

Se apropie anotimpul rece, va trebui sa ne asiguram confortul pentru casa, azi va propunem sa va informati si sa achzitionati unul dontre cele mai bun sisteme de incazire ce are la baza alimentarea cu, curent electric.

Convector electric norvegian marca GLAMOX 15 ET este un produs fabricat din cel mai bun material conducor de caldura. Sistemul de lucru pentru acest calorifer electric este urmatorul; este foarte simplu si se bazeaza pe miscarea aerului.

Aerul rece intra pe partea de jos in interiorul panoului,unde va fi incalzit de lamelele armaturii speciale si datorita diferentei mare de temperatura aerul cald va fi introdus in spatiul incaperii cu ajutorul lamelelor de iesire. Caloriferul se bucura de un design de ultima generatie, forte bine finisat, culoarea alba se potriveste in orice camera din casa.

Panourile de incalzire electrica tip GLAMOX asigura si in cele mai friguroase zile siguranta si confort in incalzire pentru cei care folosesc aceste tipuri de panouri.

Produsul beneficiaza de termostat inlocuibil electronic, digital. Ce este de retinut la acest tip de calorifer este ca principiul de incalzire este unu inovativ de ultima generatie, comanda care poate fi aleasa dupa preferinte.

Cu ajutorul unui procesor comanda panoului masoara temperatura incaperii si variatia temperaturii,pe baza acestor date calculeaza timpul necesar pentru incalzirea incaperii.

In general dupa un minut de functionare urmeaza doua minute pauza,care poate fi urmarita pe ecran,faptul care dovadeste ca panoul foloseste in general o treime din puterea instalata Panourile pot fi utilizate acolo unde este curent electric.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Se recomanda in apartamente, case, magazine, vile. Termostat la alegere: electronic -ET digital – DT. Trebuie sa mai sti ca panoul nu are in interiorul lui rezistenta care sa se incinga si sa dauneze sanatatii, nu usuca aerul din incapere.

Nu emite nici un fel de radiatie, pur si simplu functioneaza pe principiile termodinamicii.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Suprafata incalzita

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Consum redus de energie.
  • Suprafata foarte mare de incalzire.
  • Design ultra modern.
  • Nu emana radiatii si nu usuca aerul din camera in care este instalat.

Contra

  • Pretul usor ridicat.
  • Dispononibil doar pe culoarea alba.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.