Espressor Delonghi ECO 311.B, 1100 W, 1.4L, 15 bar, Cappuccino

Delonghi ECO 311.B, 1100 W, 1.4L, 15 bar, Cappuccino este espressorul ce va prepara singur cea mai gustoasa si aromata cafea in locul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa il alimentezi cu cafea macinata si sa ii dai comanda. A sosit momentul sa cautam plusurile si minusurile acestui aparat electrocasnic.
Design
Esspresorul vine cu un design ultra modern, forma compacta, usor de asezat in cel mai stramt loc din bucatarie sau din birou. Espressorul are culoarea albastra ”mai speciala”

Mod de folosire
Espressorul este foarte usor de folosit, acesta poate primi comanda de la oricine doreste o cafea aromata. Se poate prepara mai multe feluri de bauturi – Cappuccino , Espresso , Cafea.

Tot ce trebuie sa faci este sa asezi espresorul intr-un loc bine stabilit, piciorusele anti-alunecare il va face foarte stabil. Alimenteaza cupa cu cafea macinata si selecteaza bautura dorita.

Specificatii Tehnice
Espressorul dispune de un rezervor de apa suficient de mare cca 1.4l, presiunea la care prepara bautura selectata este de 15 bari, espressorul dispune de plita ce va pastra bautura calda, dispozitiv de spumare. Espressorul are greutatea de 4.1kg.

Espressorul este simplu, foarte usor de utilizat, nu dispune de foarte multe functii, dar este foarte util in prepararea bauturii tale preferate zilnice. Dupa folosire se demonteaza accesoriile si se curata foarte usor.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

9.4

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

8.0/10

Mod de folosire

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Raport calitate/pret, este o alegere excelenta.
  • Culoare tinereasca.
  • Cafeaua isi pastreaza aroma.
  • Simplu de curatat, dupa folosire.

Contra

  • Nu dispune de functii foarte multe.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.