Fier de calcat Star-Light Easy SIA-2230, Talpa ceramica, 2200 W, 0.30 l, 1.9 m, Alb/Mov

Prinde reducerea si achizitioneaza un fier de calcat foarte eficient si usor de folosit. Azi iti recomandam un produs accesibil pentru toate buzunarele fier de calcat Star-Light Easy SIA-2230, Talpa ceramica, 2200 W, 0.30 l, 1.9 m, Alb/Mov.

Acest aparat electrocasnic vine cu un design modern, talpa foarte eficienta, functiile cu care este echipat iti ofera o serie de avantaje ce iti permit sa calci usor orice tip de tesatura cu un minim de efort.

Materialul din care este fabricata talpa este ceramica de calitate, se incalzeste uniform si protejaza testura. Hainele tale din material sensibil, precum matasea sau poliesterul, nu se vor mai lipi in timp ce le calci.

In plus, rezistenta la zagarieturi sau temperaturi ridicate, talpa din ceramica este una dintre cele mai populare si calitative.

Ea se incalzeste uniform si aluneca usor, facilitand astfel calcatul hainelor. Cu acest fier de calcat poti calca pe verticala, direct pe umeras.

Folosind tehnologia vaporilor de apa, SIA-2230 netezeste perfect orice tip de tesatura, prin incalzirea apei si producerea de vapori. Fie ca vorbim de bumbac, matase, poliester, lana, satin sau jeans acesta indeparteaza cu succes toate cutele de pe haine.

Functiile anticalcar si autocuratare te ajuta sa economisesti timp pentru curatarea aparatului in urma folosirii sale, eliminand singur diferitele depuneri de pe talpa sau din orificiile pentru abur, precum si depunerile de calcar cauzate de folosirea apei menajere in interiorul aparatului.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de energie electrica

8.0/10

Functii speciale.

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Accesibil pentru toate buzunarele.
  • Talpa din ceramica nu acuuleaza calcar.
  • Se poate folosi si pe verticala
  • Netezire usoara si rapida.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Disponibil pe doua culori.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.