Convector electric de perete Tesy CN 03 200 MIS, 2000 W, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Convector electric de perete Tesy CN 03 200 MIS, 2000 W, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet este un produs fabricat de o firma cu renume in domeniu.

Caloriferul este foarte eficient, fabricat dintr-un material care ce face schimbul de caldura foarte rapid intre elementi si camera in care este instalat.

Convector-ul electric este foarte sientios, nici nu ii vei simti pezenta in incapere, spatiul in care este instalat isi va schimba temperatura in cel mai scurt timp, se monteaza foarte usor de catare oricine. Este ideal in pensiuni, in spatii in care nu se pot monta altfel de sisteme de incalzire.

Din spusele beneficiarilor cei care au montat acest produs am ajuns la concluzia ca spatiul in care acest convector il incalzeste este de maxim 30mp.

Convectorul are un consum de energie foarte scazut chiar si pe ultima treapta de functionare daca lucreaza mai mult timp.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Designl este ultra modern in sti scandinav, culoarea alba se potriveste foarte bine tuturor ambientu-rilor. Produsul beneficiaza de sistem de protectie anti-inghet, termostatul de camera reglabil este foarte eficient pentru ca vei avea posibilitatea de a seta temperatura pe care o doresti in incaperea in care este instalat.

Termostatul de siguranta cu care este echipat convectoul este foarte folositor cand acesta va simti ca functionalitatea lui este pusa in pericol.

Dimensiunile convectorului sunt urmatoarele inaltime 83cm, latime 4cm si adancime 9cm.

Pentru mai multe detalii despre produs intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Silentios

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Elegant, compact si foate bun in camera in care este montat.
  • Montajul il poate face oricine.
  • Ideal pentru pensiuni, case de vacanta.
  • Foarte silentios.

Contra

  • Pretul usor ridicat.
  • Nu am identificat pareri contra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.