Umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H

Camera copilului este zona din casa care ar trebui sa fie cea mai sterila, fara ca microbii si bacteriile sa aiba acces aici. Pentru a preveni patrunderea acestora in caera bebelusului vei avea nevoie de Umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H.

Cu un design modern, forma compacta acesta va purifca aerul din camera. Acest produs este foarte silentios, nu va deranja coplul cat va purifica aerul. Cand senzorul acestuia va simti ca a ramas fara apa se va opri singur. U-Grow U555-H – dispozitiv cu nebulizare cu ultrasunete care elibereaza apa rece nebulizata.

Tehnologie pe baza de traductor ultrasonic. Aerul uscat din camera va afecta respiratia celui mic, este daunatoare pentru organism.

Dispozitivul Umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H permite protejarea mucoasei nazale si a cailor respiratorii. Produsul este foarte sigur si foarte eficient, previne riscul de ardere. Vei simtti imediat schimbarea aerului din camera de cum il vei pune in functiune, cuoarea Alb/Turcoaz se va asorta foarte bine cu restul obiectelor din interiorul camerei copilului.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Produsul are greutatea de 0.4 Kg, lungimea de 120 cm, latimea de 120 cm, adancimea de 120 cm. Rezervorul care va trebui sa sta cu apa in el are capacitatea de 0.79 l, randamentul produsului Umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H este eficient in incaperi de marimi medii.

Puterea consumata e Umidificator este de 15 W, acesta va trebui aimentat a reteaua de electricitate Tensiune 230 V – 50 Hz. Rata de nebulizare 38 gr/h.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Suprafata de lucru

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Produsul este de calitate.
  • Se opreste imediat ce va simti ca rezervorul a ramas fara apa.
  • Consuma foarte putin curent electric.
  • Design ultra modern.
  • Cuoare pacuta

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.