Cuptor cu microunde Samsung ME73A, 20 l, 800 W, Digital, Alb

Cuptorul cu microunde este un obiect electrocasnic de care ne folosim in fiecare zi de foarte multe ori pentru a prepara diferite mancaruri semi-preparate.

Pentru a incalzi diferite lichide sau mancaruri solide. Va recomand un produs de calitete superioara Cuptor cu microunde Samsung ME73A, 20 l, 800 W, Digital, Alb.

Acesta dispune de design ultra modern, isi gaseste locul printre obiectele de uz casnic din bucatarie foarte usor. Este construit din materiale de calitate inconfundabile, durata de viata a acestui cuptor cu microunde este foarte lunga, daca acesta este folosit cum trebuie.

 

Daca doresti sa achizitionezi acest produs in raport calitate pret ai facut cea mai potrivita alegere. Cuptorul dispune de o multime de functii ce iti vor fi de foarte mare ajutor, acesta incazeste rapid mancare.

Cuptorul cu microunde se intretine foarte usor, se curata imediat, constructia interiorului este fara colturi. Acest lucru il poti face dupa fiecare utilizare cu ajutorul unei lavete de bucatarie.

Functia de decongelare de care dispune cuptorul c microunde va face ca produsele congelate sa devina in cel mai scurt timp produse proaspete. Acest produs dispune de functia de decongelare rapida.

Comenzile cuptorului cu microunde pe care le vei da iti vor fi afisate pe un ecran LCD generos. Functia semnalului sonor de care dispune te va anunta cand programul pe care l-ai setat se termina.

Pretul este AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Alimentele congelate se transforma in alimente proaspete imediat.
  • Perfect pentru oricare spatiu din bucatarie.
  • Fara colturi, fara murdarie.
  • Se intretine foarte simplu.
  • Design ultra-modern

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.