Scaun Gaming AKRacing Nitro Alb

Pentru a duce la bun sfarsit jocul care te-a captivat vei avea nevoie de comfort. Iti prezentam un scaun special de gaming construit pentru ca tu a ai comfortul dorit.

Este fabricat din cele mai bune materiale, structura este din metal, greutate maxima pe care o suporta este de pana la 150kg. Pentru momentele de relaxare scaunul dispune de functia ”balansare”.

Pentru a te misca prin camera, scaunul este dotat cu roti foarte silentioase, acestea nu vor avaria parchetul. In acest scaun iti poti petrece foarte mult timp extrem de confortabil, pentru ca a fot creat cu acest scop.

Acesta este disponibil in doua culori, alb si abastru. Scaunul poate fi inclinat pana la 12 grade in orice pozitie. Utilizati roata de ajustare pentru a seta rezistenta dorita.

AKRacing Nitro este echipat cu un sistem performant de ridicare cilindric cu gaz, constructia scaunului suportand o greutate de pana la 150 Kg.

Spatarul scaunului se poate regla in functie de pozitia in care doresti sa stai in fata calculatorului. Pentru a ajusta scaunul pe inaltime este de ajuns sa actionezi manerul de sub sezutul scaunului. acesta va cobora sau va urca in functie de nivelul dorit.

Design-ul scaunului AKRacing Nitro adopta forme si idei noi, atat printr-o alura sport, cat si prin constructia sa de calitate.

Acestea vor oferi un spor de placere si confort, iar munca sau sesiunile de gaming vor deveni chiar mai eficiente.

Pretul este AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Nivel de comfort

10.0/10

PRO

  • Ajustarea inaltimii.
  • Ajustarea spatarului.
  • Functie de balansare.
  • Suprafata si materiale de calitate.
  • Piston pe gaz, clasa 4.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.