Espressor cu capsule Nespresso-Krups XN3005 Pixie Elektro-Titan, 14 capsule, 1260W, 0.7l, 19 bar (Negru-Argintiu)

In fiecae diminata avem nevoie de o ceasca aromata de cafea, facuta la un filtru performant in propria-ti casa. Azi iti propunem sa citesti un review despre un espresor usor de folosit super performant.

Espressor cu capsule Nespresso-Krups XN3005 Pixie Elektro-Titan, 14 capsule, 1260W, 0.7l, 19 bar (Negru-Argintiu). Vei citi plusurile, minusurile speciicatii tehnice, mod de folosire si detalii despre intretinere.
Ca punct slab
Acest espresor nu functioneaza decat cu capsule speciale, rezervorul de apa nu este foarte incapator, are capacitatea de 0,7l.
Avantaje – 

Este foarte usor de folosit, super rapid, pastreaza calitatea si aroma naturala a cafelei, espressorul poate prepara cu foarte mare usurinta doua tipuri de bautura – Espresso si Cappuccino, apa din rezervor se incalzeste rapid (aproape instant).
Specificatii tehnice – 

Puterea espressor-ului este de 1260W, presiunea de preparare a bauturii este de 19 bari, espressorul se alimenteaza cu capsule speciale, cablul de conectare la priza cu curent electric este suficient de lung, dimensiunile sunt urmatoarele :11.1 x 23.5 x 32.6, are greutatea de 3kg, espresorul se poate achizitiona in doua culori – negru sau argintiu. Espressorul poate fi folosit pentru prepararea bauturii tale favorite acasa sau la birou.
Mod de intretinere – 

Espressorul se intretine foarte usor, dupa folosire se curata doar accesoriile, restul de cafea rezultat din prepararea cafelei va ramane in capsula.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

8.0/10

Mod de folosire

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Bautura isi pastreaza aroma.
  • Usor de intretinut
  • Foarte silentios.
  • Bautura este gata aproape instant.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Nu dispune de foarte multe functii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.