Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0, 7 kg, 16 Programe, OptiSense, Baby Protect, Clasa B, Alb

Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0, 7 kg, 16 Programe, OptiSense, Baby Protect, Clasa B, Alb este un produs ce aduce mari beneficii.

Acestea sunt urmatoarele, hainele se usuca intr-un timp foarte scurt, nu deterioreaza tesatura hainelor puse la uscat, consumul de curent electric este foarte scazut, ocupa foarte putin spatiu.

Uscatorul de rufe este echipat cu o multime de senzori ce vor avea grija de tesaturi. Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei.

Acest program dedicat permite uscarea rufelor bebelusului in conditii optime, cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila.

In momentul cand rufele sunt perfect uscate senzorul va opri ciclul de uscare. Nu conteaza daca vei pune la uscat tesaturi groase (Jeans) – Uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obisnuite, in special de-a lungul tivurilor, unde grosimea panzei este mult mai mare.

Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor si a hainelor de tip polar. Uscatorul de rufe dispune de (Aquawave) – Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave, creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura.

Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare.

Descopera pretul AICI!!!

9.6

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Functii speciale.

10.0/10

PRO

  • Consum de curent redus.
  • Uscator echipat cu foarte multe functii.
  • Design elegant.
  • Usor de folosit.
  • Raport calitate/pret, este o achizitie buna!

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.