Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero Red

Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero Red este jucaria de care copilul se va indragosti imediat. Masinuta fnctioneaza pe baza de baterii reincarcabile.

Masinuta este destinata baietilor, o pot folsi si fetitele carora le plac masinie. Condusul masinuii se face cu ajutorul unei telecomezi, bateriile au o autonomie de pana la 3km sau doua ore de functionre, bateriile se incarca foarte rapid si foarte usor.

Masinuta este fabricata numai din materiale de calitate, o pot folosi copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 8 ani. Masinuta dispune de un singur loc, cu ajutorul acestei jucarii copilul isi dezvolta mai multe abilitati, cum ar fi: mana-ochi, atentie si imaginatie. Rotile sunt fabricate din materia plastic.

Functiile supimentare ale masini sunt sunete si lumini. Culoarea disponibila pentru acest tip de jucarie este rosu. Masinuta electrica are urmatoarele dimensiuni: lungime 103 cm, latime 46cm, inaltime 57cm.

Pentru a putea fi folosita masinuta electrica, copilul trebuie sa aibe maxim greutatea de 25kg. Telecomanda functioneaza cu 2 baterii tip AA fiecare. Acest tip de masinuta electrica ofera siguranta pentru copilul tau, penru ca mterialele din care este confectionata sunt de cea mai buna calitate.

Vehiculul se poate deplasa atat inainte, cat si inapoi (2 viteze: 1.5 – 3.5 km/h) si poate fi controlat de catre parinte cu ajutorul telecomenzii.

PRETUL ESTE AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Autonomie baterii

10.0/10

Design

10.0/10

Durata

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Autonomie baterii foarte mare.
  • Siguranta maxima pentru copil.
  • Copilul isi dezvolta abilitati.
  • Masinuta dipune de lumini si sunet.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.