Mixer cu bol Star-Light SMM-1000W, 1000 W, Bol 4 l inox, 6 Viteze, Functie Pulse, Crem

Prinde reducerea la acest produs, Mixer cu bol Star-Light SMM-1000W, 1000 W, Bol 4 l inox, 6 Viteze, Functie Pulse, Crem este accesoriul ce nu va rebui sa lipseasca din colectia de aparatra electro-casnica din bucataria ta.

Puterea mare de 1000W reprezinta un alt argument care ne confirma faptul ca avem de-a face cu un dispozitiv premium, puternic care va garanta obtinerea unui amestec omogen intr-un timp foarte scurt.

Mixerul a fost creat special cu 6 viteze, astfel ca tu sa poti seta videza dorita in functie de omogenitatea aluatului. Mixerul este dotat cu un senzor special ce va detecta imediat ingredientele dure din interiorul aluatului, acesta va creste automat viteza motorului pentru a omogeniza cat mai bine aluatul.

Pornirea este una lenta in cea mai mica treapta de viteza dupa care aceasta creste pentru a evita astfel orice risc de stropire.

Butonul Turbo accelereaza gradul de framantare la maxim, recomandat in cazul aluatului omogen. Boul in care se prepara aluatul este din cel mai bun inox, acesta are capacitatea de 4l.

Butonul turbo de care dispune mixerul va mari capacitatea motoruui pentru diferite tipuri de aluat. Mixerul este putin cam greut, acesta cantareste 6,5kg.

PRETUL ESTE AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Turatie motor.

10.0/10

Design

10.0/10

Capaciate bol

10.0/10

PRO

  • Se foloseste foarte usor.
  • Turatia motorului foarte buna.
  • Se curata foarte repede.
  • Buton turbo.
  • Capac anti-stropire.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.